Izberi regijo

Poišči dimnikarja v vaši bližni

Aktualno

MOŽNOST MENJAVE DIMNIKARSKE DRUŽBE SAMO ŠE DO KONCA..

MOŽNOST MENJAVE DIMNIKARSKE DRUŽBE SAMO ŠE DO KONCA MESECA JUNIJA   Če se uporabnik dimnikarskih storitev odloči zamenjati dimnikarsko družbo za opravljanje dimnikarskih storitev na svoji mali kurilni napravi, to stori do 30. junija..
Beri več

SPLETNI PORTAL www.izberidimnikarja.si UPORABNIKOM PODARI..

SPLETNI PORTAL www.izberidimnikarja.si UPORABNIKOM PODARI KUPON ZA 10% POPUST NA EMOS TERMOSTATSKO GLAVO T30 Vsak uporabnik, ki se registrira na spletni portal, bo v svojem računu našel kodo za 10% popust na termostatsko glavo EMOS T30, ki jo..
Beri več

SPLETNI PORTAL www.izberidimnikarja.si UPORABNIKOM PODARI..

SPLETNI PORTAL www.izberidimnikarja.si UPORABNIKOM PODARI KUPON ZA 10% POPUST NA LOPATKO IN POSODO ZA PEPEL Vsak uporabnik, ki se registrira na spletni portal, bo v svojem računu našel kodo za 10% popust na Previosa lopatka in posoda za pepel..
Beri več
123

O izberidimnikarja.si

Spletni portal www.izberidimnikarja.si je narejen z željo, da bi vsem uporabnikom omogočili enostavno izbiro in pregled nad ponudniki.

 

Deluje povsem enostavno!

Spletna stran vam nudi:

01. pregled nad vsemi izvajalci dimnikarskih storitev po regijah in občinah,

02. možnost pošiljanja povpraševanja o cenah storitve

03. preprosto izbiro izvajalca.

 

Posameznega izvajalca lahko ocenite in komentirate. Ocene in komentarje drugih uporabnikov si lahko ogledate.

 

Poleg zgoraj naštetega, pa se bomo trudili naše obiskovalce seznanjati o vseh novostih in spremembah pri zakonodaji, ter jih razumljivo predstaviti.